Eiendomsmegler

Jonas Madsen

Telefon

33500107

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
J
Kort om meg
Kjøpe og salg av bolig er den av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. 

Jeg er født og oppvokst i Sandefjord og har arbeidet som eiendomsmegler siden 2012 og opparbeidet verdifull erfaring om markedet og byens områder.
Jeg er opptatt av god oppfølging, ikke bare av selger, men også alle interessenter. Som megler i en av byens største meglerforetak har jeg solgt og håndtert alle typer boligsalg.

På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner og er aktiv fotballspiller.
Dette sier kundene om meg
"Tidlig ute med beste tilbud både på pris og leveranse. Markedsføringen var god og resulterte i rask og effektivt salg med pris langt over antydning. Kun positiv opplevelse med å bruke Jonas."
"Fantastisk flink megler. Alltid tilgjengelig, god informasjon ble gitt under hele salgsprosessen og servicen generelt var helt upåklagelig! Dette er en megler som tenker på selgers beste, og jobbet hardt for å få til et bra salg!"
"Jonas vurderes til å inneha alle de egenskaper som var ønsket fra vår side for å bistå oss med boligsalget. Han veiledet oss gjennom hele salgsprosessen på en profesjonell og tiltalende måte. Vi kan anbefale Jonas på det varmeste til andre boligselgere."
Eiendomsmegler

Jonas Madsen

Telefon 33500107
Mobil 94488086

Lurer du på noe?

Jonas Madsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Sandefjord

Daglig leder/ Eiendomsmegler

Andreas Haraldsen

Eiendomsmegler

Andreas S. Bjønnes

Eiendomsmegler

Ingrid Gogstad-Andersen

Eiendomsmegler

Anette Cathrine Vindum

Eiendomsmegler

Håkon Marcus Tappeluf

Eiendomsmegler

Jonas Madsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Henrik Bettum

Salgskoordinator/Eiendomsmegler

Hege Semb Maaren