Drammen
Jurist / Eiendomsmegler / Partner

Morten Solberg Helgerud

Morten Solberg Helgerud

Om meg

Målet mitt for boligsalget ditt er å sørge for at du kan være trygg på en ryddig og ærlig prosess. Det handler om å ivareta både deg som boligselger, så vel som de som er potensielle kjøpere av boligen din. Dette løses best gjennom kunnskap, erfaring, engasjement og kundeservice.
Jeg er utdannet jurist (master i rettsvitenskap) gjennom Universitet i Oslo i 2009, og har vært ansatt hos Eiendomsmegler Krogsveen siden 2006.
Vi i Krogsveen er opptatt av å levere trygghet og kvalitet. Vi har vært i Drammensregionen siden 1998, og er en av markedslederne i regionen. Dette er noe vi er stolte av, ettersom det kommer av hardt arbeid - hvor kundene er i fokus. Derfor er det også vi som er i kontakt med flest potensielle kjøpere. Jeg ønsker velkommen som kunde hos oss i Krogsveen avd. Drammen.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
På grunn av service og Morten Solberg Helgerud falt valget på Krogsveen. Han er en tillitsfull og menneskeorientert person. - Lise N.
Tidligere kunde
Megler Morten Solberg Helgerud er den dyktigste megleren jeg har hatt gleden av å samarbeide med noensinne, og jeg har mye erfaringer fra mange salg og kjøp. Jeg vil gi han de beste skussmål.  Det
Tidligere kunde
Første møtet var profesjonelt og informativt, det var veldig bra. Det la et veldig godt grunnlag for videre prosess. Oppfølgingen fra Morten videre - og gjennomføringen av visning har vært helt topp.

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer