logo
Jurist - Eiendomsmegler

Morten Solberg Helgerud

Telefon

32 80 79 04

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Målet mitt for boligsalget ditt er å sørge for at du kan være trygg på en ryddig og ærlig prosess. Det handler om å ivareta både deg som boligselger, så vel som de som er potensielle kjøpere av boligen din. Dette løses best gjennom kunnskap, erfaring, engasjement og kundeservice.

Jeg er utdannet jurist (master i rettsvitenskap) gjennom Universitet i Oslo i 2009, og har vært ansatt hos Eiendomsmegler Krogsveen siden 2006.

Vi i Krogsveen er opptatt av å levere trygghet og kvalitet. Vi har vært i Drammensregionen siden 1998, og de senere år vært markedsleder i regionen. Dette er noe vi er stolte av, ettersom det kommer av hardt arbeid - hvor kundene er i fokus. Derfor er det også vi som er i kontakt med flest potensielle kjøpere. Jeg ønsker velkommen som kunde hos oss i Krogsveen avd. Drammen.
Dette sier kundene om meg
På grunn av service og Morten Solberg Helgerud falt valget på Krogsveen. Han er en tillitsfull og menneskeorientert person. - Lise N.
Megler Morten Solberg Helgerud er den dyktigste megleren jeg har hatt gleden av å samarbeide med noensinne, og jeg har mye erfaringer fra mange salg og kjøp. Jeg vil gi han de beste skussmål. Det viktigste for meg personlig var å bruke en megler som jeg hadde 100% tillit til at ville håndtere den faglige delen av prosessen på en solid og grundig måte. Dette har med min trygghet å gjøre, hvilket er uvurderlig. Det at Morteni tillegg er svært flink i sitt møte med både kjøpere og selgere, er også av vesentlig verdi. - Kristin S.
Første møtet var profesjonelt og informativt, det var veldig bra. Det la et veldig godt grunnlag for videre prosess. Oppfølgingen fra Morten videre - og gjennomføringen av visning har vært helt topp. Salget gikk strykende og det er etter mitt syn takket være en god prosess fra dag 1 av Morten som kan sine saker veldig bra! Fantastisk! Takk! - Kristin H.
Jurist - Eiendomsmegler

Morten Solberg Helgerud

Telefon 32807904
Mobil 95752167
Send epost

Lurer du på noe?

Morten Solberg Helgerud svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Drammen

Daglig leder/Eiendomsmegler - Drammen

Arild Knudsen

Eiendomsmegler

Rune Sirnes

Eiendomsmegler

Alexander Abelseth

Eiendomsmegler MNEF

Egil Svennevig Hovde

Eiendomsmegler MNEF

Marielle K. Ryberg

Eiendomsmegler MNEF

Satvinder Jhooti

Eiendomsmegler MNEF

Ola Skarra Arnesen

Eiendomsmeglerfullmektig

Markus Alm Thoen

Eiendomsmeglerfullmektig

Sondre Trøseng Gjellum

Fagansvarlig/Eiendomsmegler MNEF

Jorun Weierud

Jurist - Eiendomsmegler

Morten Solberg Helgerud

Medhjelper/Trainee

Belona Maloki

Salgskoordinator/ Eiendomsmeglerfullmektig

Hanna Kollevold

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies