Eiendomsmegler. I permisjon

Pernille Skjolden

Telefon

64913082

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
P
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. 

Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Jeg er en strukturert, effektiv og engasjert megler med flere års erfaring. Fra tidligere har jeg en bachelor i Økonomi og ledelse. 

Som født og oppvokst i Follo er jeg godt kjent i området og har et stort engasjement for boligmarkedet her. 
Dette sier kundene om meg
"Pernille fikk oss til å føle at vi var høyt prioriterte for henne. Hun har et positivt og behagelig vesen som vi liker svært godt og ikke minst trodde vi at potensielle kjøpere ville få tiltro til henne og. Hun overgikk våre forventninger i positiv retning, og sammenlignet med andre vi har snakket med sine erfaringer gjør Pernille det lille ekstra. Hun jobber veldig proaktivt, er direkte og tydelig. Pernille var veldig flink til å holde oss oppdatert underveis."
"Profesjonell, hjelpsom og med en veldig god serviceinnstilling. Det var mange på visning og hun fremsto som veldig rolig, hjelpsom og hyggelig. Viste at hun husket deg når du kom igjen på visning dagen etter."
"Tok kontakt med en bekjent som også jobber i Krogsveen og ble anbefalt Pernille Skjolden."
Eiendomsmegler. I permisjon

Pernille Skjolden

Telefon 64913082
Mobil 98811951

Lurer du på noe?

Pernille Skjolden svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Ski

Daglig leder / Eiendomsmegler

Ragnhild S. Fjeldvig

Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Søvik

Eiendomsmegler MNEF

Thor Gunnar Stavsholt

Eiendomsmegler. I permisjon

Pernille Skjolden

Eiendomsmeglerfullmektig

Karoline Smestad Jensen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Henrik Skalstad

Salgskoordinator

Christin Thomassen