logo
Daglig leder/Eiendomsmegler

Kamilla Kaptan

Telefon

23 12 20 54

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Har du planer om å selge eller kjøpe bolig? Kanskje du har planer om å gjøre begge deler? Med god kunnskap og erfaring i meglerbransjen, er du i trygge hender når du velger Kamilla Kaptan som din megler. Hun har arbeidet som eiendomsmegler i flere år, har mye energi, ståpå vilje og en stor lidenskap for jobben sin.
 
Kamilla er en megler du kan ha tillit til, og som er tilgjengelig for deg som kunde. Hun har god lokalkunnskap om Günerløkka, St.Hanshaugen, Sagene/Torshov og Nordre Akerområdet, samt et bredt kontaktnett med potensielle kjøpere. Kamilla hjelper deg fra starten og helt til slutten av boligsalget, og sørger for at du som kunde føler deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. 
 Hun har et meget godt trent øye for å veilede kundene til å få boligen fremstilt mest mulig attraktiv for potensielle kjøpere, samt å kontinuerlig fortelle deg hvordan hun arbeider for å at du skal få best mulig pris for boligen. Dette er Kamilla god på!
 
Kamilla har alltid en fin tone med både selgere og interessenter. "De fleste kundene mine ønsker å oppnå det samme når de skal selge boligen sin – å få høyest mulig salgspris. Jeg jobber derfor strukturert og målrettet for at kundene mine skal få oppfylt dette ønsket. Kontakt meg så skal jeg fortelle deg hvordan".
Dette sier kundene om meg
Kamilla Kaptan har fulgt oss opp på en meget god måte hele veien. Hun har både vist et stort engasjement for å selge leiligheten vår og gjennomføringsevne. Vi har følt oss trygge og veldig godt ivaretatt hele veien, og har alltid fått raske tilbakemeldinger på spørsmål vi har hatt underveis. Kamilla gjorde en meget god innsats under budrunden og vi er imponert over hennes evne til å holde budrunden gående. Hun er i tillegg en svært sympatisk person som det har vært både morsomt og hyggelig å samarbeide med. Vi gir henne våre beste anbefalinger. - Ulrika og Anders
Hun var flink til å samle informasjon til prospekt og ordne praktiske ting slik alle meglere klarer fint. Men Kamilla utmerker seg med måten hun inngir tillitt og snakker med interessentene og ser deres behov. Jeg er overbevist om at kjøperne fikk meget god veiledning både om det aktuelle objektet, men også om boligkjøp generelt. Det hadde ikke deltatt så mange i budprosessen uten Kamillas medvirkning. - Bjørn
Vi er svært godt fornøyd med Kamilla som megler. Hun er kunnskapsrik, inngir tillit og ga god informasjon og oppfølging gjennom hele prosessen. Videre har hun et svært behagelig vesen og viste stor omtanke for personene som var involvert i salget. Hun hadde tilgang på mange potensielle kjøpere, og arbeidet målrettet opp mot disse. Vi fikk en pris for boligen som vi er meget godt fornøyd med, og vi vil gi Kamilla våre varmeste anbefalinger. - Borghild
Daglig leder/Eiendomsmegler

Kamilla Kaptan

Telefon 23122054
Mobil 92039937
Send epost

Lurer du på noe?

Kamilla Kaptan svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Grünerløkka

Daglig leder/Eiendomsmegler

Kamilla Kaptan

Eiendomsmegler

Christoffer Borgenvik

Eiendomsmeglerfullmektig

Eirik Finne

Eiendomsmeglerfullmektig

Ingunn Anna Gudjonsdottir

Eiendomsmeglerfullmektig / Master i eiendomsutvikling

Kristoffer Hutcheson Ekrene

Jurist / Eiendomsmeglerfullmektig

Emilie Lie

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies