Grünerløkka
Daglig leder/Eiendomsmegler/Partner

Kamilla Kaptan

Kamilla Kaptan

Om meg

Har du planer om å selge eller kjøpe bolig? Kanskje du har planer om å gjøre begge deler? Med god kunnskap og erfaring i meglerbransjen, er du i trygge hender når du velger Kamilla Kaptan som din megler. Hun har arbeidet som eiendomsmegler i flere år, har mye energi, ståpå vilje og en stor lidenskap for jobben sin.
Kamilla er en megler du kan ha tillit til, og som er tilgjengelig for deg som kunde. Hun har god lokalkunnskap om Günerløkka, St.Hanshaugen, Sagene/Torshov og Nordre Akerområdet, samt et bredt kontaktnett med potensielle kjøpere. Kamilla hjelper deg fra starten og helt til slutten av boligsalget, og sørger for at du som kunde føler deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen.
Hun har et meget godt trent øye for å veilede kundene til å få boligen fremstilt mest mulig attraktiv for potensielle kjøpere, samt å kontinuerlig fortelle deg hvordan hun arbeider for å at du skal få best mulig pris for boligen. Dette er Kamilla god på!
Kamilla har alltid en fin tone med både selgere og interessenter. "De fleste kundene mine ønsker å oppnå det samme når de skal selge boligen sin – å få høyest mulig salgspris. Jeg jobber derfor strukturert og målrettet for at kundene mine skal få oppfylt dette ønsket. Kontakt meg så skal jeg fortelle deg hvordan".

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Kamilla Kaptan har fulgt oss opp på en meget god måte hele veien. Hun har både vist et stort engasjement for å selge leiligheten vår og gjennomføringsevne. Vi har følt oss trygge og veldig godt
Tidligere kunde
Hun var flink til å samle informasjon til prospekt og ordne praktiske ting slik alle meglere klarer fint. Men Kamilla utmerker seg med måten hun inngir tillitt og snakker med interessentene og ser
Tidligere kunde
Vi er svært godt fornøyd med Kamilla som megler. Hun er kunnskapsrik, inngir tillit og ga god informasjon og oppfølging gjennom hele prosessen. Videre har hun et svært behagelig vesen og viste stor

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer