Sandvika
Daglig leder/Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Kristoffer Stormfelt

Kristoffer Stormfelt

Om meg

Som Daglig leder og Eiendomsmegler har jeg flere års erfaring i bransjen og er svært lokalkjent i boligmarkedet i Bærum og omegn. Som Eiendomsmegler er jeg veldig engasjert i yrket mitt og opptatt av at kunden alltid skal føle seg ivaretatt under hele salgsprosessen. Dette innebærer en god oppfølging og en unik service i alle ledd, fra første møte med kunden til penger og oppgjør er trygt på plass hos selger. Med min måte å jobbe på er jeg overbevist om at det gir deg som kunde markedets beste pris. Foruten det er trygghet underveis i prosessen en viktig faktor som både selger og kjøper setter pris på.
Markedsføring og strategi tilpasser jeg slik at du får en skreddersydd løsning for din bolig, som igjen fører til at du som selger skal få markedets høyeste pris.
I en meglerhverdag er det også viktig at kjøper blir tatt godt vare på underveis i prosessen. Derfor har jeg stort fokus på å følge opp interessentene slik at de skal få best mulig svar på det de lurer på underveis i prosessen.
Ikke overlat meglervalget til tilfeldighetene, bruk en seriøs Eiendomsmegler som gir deg de riktige rådene både med tanke på kjøp og salg av bolig.
Jeg lover deg en sulten megler som gir det lille ekstra for deg og dine interessenter, og som er opptatt av at du skal få markedets absolutte høyeste pris.
Jeg ser virkelig frem til å høre fra deg:)
Hilsen
Daglig leder/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Kristoffer Stormfelt

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Dyktig og ryddig megler. Var presis i alle møtene vi hadde og under visning. Svarte på alle de tingene vi lurte på i hele prosessen. Lett å kontakte med både før og etter salg, uavhengig av tid og
Tidligere kunde
Kristoffer Stormfelt gav meg all nødvendig trygghet og oppfølging under salget og jobbet meget godt med interresenter og forarbeid før salget. Jeg var personlig ikke tilstede på visningene, men fikk
Tidligere kunde
Jeg er veldig fornøyd med jobben Kristoffer har gjort for meg. Han har vært tilgjengelig 24/7 og har vært imøtekommende og hjelpsom på alle områder. Kan og vil absolutt anbefale han videre til venner

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer