logo
Daglig leder/Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Kristoffer Stormfelt

Telefon

67 16 74 55

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Som Daglig leder og Eiendomsmegler har jeg flere års erfaring i bransjen og er svært lokalkjent i boligmarkedet i Bærum og omegn. Som Eiendomsmegler er jeg veldig engasjert i yrket mitt og opptatt av at kunden alltid skal føle seg ivaretatt under hele salgsprosessen. Dette innebærer en god oppfølging og en unik service i alle ledd, fra første møte med kunden til penger og oppgjør er trygt på plass hos selger. Med min måte å jobbe på er jeg overbevist om at det gir deg som kunde markedets beste pris. Foruten det er trygghet underveis i prosessen en viktig faktor som både selger og kjøper setter pris på. 

Markedsføring og strategi tilpasser jeg slik at du får en skreddersydd løsning for din bolig, som igjen fører til at du som selger skal få markedets høyeste pris. 

I en meglerhverdag er det også viktig at kjøper blir tatt godt vare på underveis i prosessen. Derfor har jeg stort fokus på å følge opp interessentene slik at de skal få best mulig svar på det de lurer på underveis i prosessen.

Ikke overlat meglervalget til tilfeldighetene, bruk en seriøs Eiendomsmegler som gir deg de riktige rådene både med tanke på kjøp og salg av bolig.

Jeg lover deg en sulten megler som gir det lille ekstra for deg og dine interessenter, og som er opptatt av at du skal få markedets absolutte høyeste pris. 

Jeg ser virkelig frem til å høre fra deg:) 

Hilsen 
Daglig leder/Eiendomsmegler/Fagansvarlig
Kristoffer Stormfelt
Dette sier kundene om meg
Kristoffer Stormfelt gav meg all nødvendig trygghet og oppfølging under salget og jobbet meget godt med interresenter og forarbeid før salget. Jeg var personlig ikke tilstede på visningene, men fikk detaljert informasjon under hele prosessen. Dersom jeg noen gang skulle selge igjen, så vil jeg definitivt benytte Krogsveen og helst Kristoffer Stormfelt. Veldig, veldig bra opplevelse - Pål Gaute Wiik.
Jeg er veldig fornøyd med jobben Kristoffer har gjort for meg. Han har vært tilgjengelig 24/7 og har vært imøtekommende og hjelpsom på alle områder. Kan og vil absolutt anbefale han videre til venner og kjente - Lisbeth Grouff
Dyktig og ryddig megler. Var presis i alle møtene vi hadde og under visning. Svarte på alle de tingene vi lurte på i hele prosessen. Lett å kontakte med både før og etter salg, uavhengig av tid og dager - Alireza Afrazi
Daglig leder/Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Kristoffer Stormfelt

Telefon 67167455
Mobil 97609113
Send epost

Lurer du på noe?

Kristoffer Stormfelt svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Sandvika

Daglig leder/Eiendomsmegler/Fagansvarlig

Kristoffer Stormfelt

Eiendomsmegler

Marius Stormfelt

Eiendomsmegler

Thomas Skraastad

Eiendomsmeglerfullmektig

Sarvajuthan Mahalingam

Trainee/Visningsansvarlig

Silvia Vahl

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies