Eiendomsmegler

Nina Christine Billkvam

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
N
Kort om meg
Jeg har jobbet på Krogsveens kontor på Nordstrand siden 2012 og stortrives i rollen som lokalmegler. Jeg er oppvokst på Bekkelaget/Nordstrand og bor fortsatt i området.  Dette er jeg sikker på at er et fortrinn når jeg skal representere din bolig på visning. Jeg kjenner området ut og inn.

Jeg er ydmyk og samvittighetsfull overfor mine kunder, både selgere, kjøpere og interessenter. For at du skal kunne oppnå høyest mulig pris må vi nå ut til alle interessenter. Dette gjøres med bred markedsføring og Krogsveens Boligsøkerregister. Hver gang jeg får inn en ny bolig for salg tipser jeg våre boligsøkere. Jeg jobber tett opp imot vårt Boligsøkerregister, lenge før boligen markedsføres i avis og på nett. Jeg er opptatt av at alle interessenter kjenner mitt engasjement og får tillit til meg. For at en visningsdeltager skal bli til en budgiver er tryggheten overfor bolig og megler avgjørende. Kontakt meg gjerne for en hyggelig boligprat.
Dette sier kundene om meg

Nina ga meg gode svar og råd når jeg spurte, var realist, men ingen demper på hvordan jeg tenkte og følte. God støtte i den prosessen uten å presse i den ene eller andre retningen.

Eiendomsmegler

Nina Christine Billkvam

Telefon 23165206
Mobil 91319109

Lurer du på noe?

Nina Christine Billkvam svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Nordstrand

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Henrik Hisdal

Eiendomsmegler

Eirik Norheim

Eiendomsmegler

Eirik Nyseth

Eiendomsmegler

Jørgen Hartmark

Eiendomsmegler

Maria S Thorbjørnsen

Eiendomsmegler

Nina Christine Billkvam

Eiendomsmegler

Trond Ødegård

Eiendomsmegler

Jon Henrik Mathisen

Salgskoordinator, Eiendomsmegler

Anna J. Tverberg Eide