logo
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Emir Mekic

Telefon

21 00 72 64

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Min jobb som din eiendomsmegler er å ivareta dine interesser på best mulig måte gjennom hele salgsprosessen, samt at du skal være såpass fornøyd at du til slutt vil gi meg dine varmeste anbefalinger. Dette er levebrødet mitt og jeg er stolt av det!

Sammen skreddersyr vi hele prosessen og etter at planen er spikret forteller jeg HVORDAN jeg har tenkt å utføre prosessen og HVORFOR jeg velger å utføre prosessen på den måten. Bakgrunnen for dette er at du som selger, til enhver tid, skal vite HVA megleren din gjør. Samtidig blir du løpende holdt orientert på hvordan prosessen utvikler seg på en betryggende, tydelig og ryddig måte. 

Ta kontakt eller kom innom kontoret for en hyggelig boligprat!
Dette sier kundene om meg
Når det gjelder advokater og leger, har jeg gjerne foretrukket de virkelig dyktige - selv om slike kan være litt dyrere. For jeg vet: Alt annet kan bli virkelig kostbart eller skjebnesvangert. Da jeg skulle selge min leilighet på Torshov fulgte jeg samme prinsipp. Dermed engasjerte jeg Emir Mekic til å gjennomføre salget for meg. Prosessen var prikkfri. Jeg fikk løpende informasjon og veiledning gjennom hele salget. Visninger, prospekter og salgsmateriale var kort og godt patent utført, ... men aller viktigst: Rådgivning om salgstaktikk og innsats i salgsarbeidet var durkdreven bra, og meget mulig vil jeg benytte meg av Emir Mekic ved fremtidige salg. Oppsummert: ANBEFALES! (..dyrere enn andre ble det heller ikke) - Sæmund Fiskvik (bolig solgt i 2011)
Du ligger langt foran feltet sammenlignet med de andre meglerne som jeg møtte i går. Et par av dem var dyktige folk som jeg fint kunne valgt som megler dersom du ikke hadde vært med i prosessen, men du har med deg noe ekstra som ingen andre har. Jeg har mye erfaring med å kjenne igjen dyktige mennesker fra tiden jeg jobbet som ledelsesrådgiver der evalueringene var beintøffe, og jeg er ikke lett å imponere. Vi hadde fire dimensjoner vi ble målt på: problem solving, leadership, drive og personal impact. Det er ikke så vanlig å se at folk viser kvaliteter langs alle dimensjonene – å både være smart, vise lederskap og ta initiativ, være «drevet» og ha en indre motivasjon for å få ting til å skje, og ha en personlighet som skaper kjemi med folk og gjør at man får dem med seg. I tillegg opptrer du veldig ryddig og strukturert, og det virker som du har god integritet i det du driver med. Så altså – jeg har stor tro på deg som megler. - Tore (bolig solgt i 2014)
En svært grundig, ryddig, engasjert og seriøs megler. Emir hadde full kontroll gjennom hele salgsprosessen. Han utstrålte trygghet og var lyttende til våre tanker før han selv gav gode råd. Vil anbefale denne karen på det sterkeste. - Magnus Andreas Nordstrand (bolig solgt i 2015)
Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Emir Mekic

Telefon 21007264
Mobil 97099584
Send epost

Lurer du på noe?

Emir Mekic svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Løren

Daglig leder / Eiendomsmegler MNEF

Emir Mekic

Eiendomsmegler

Sindre Edvardsen Nyhus

Eiendomsmegler MNEF

Kristine Mevik

Eiendomsmegler MNEF

Tanju Uysal

Eiendomsmeglerfullmektig

Mattias Mattsson

Fagansvarlig/Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Siv Ødegaard

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies