Løren
Daglig leder / Eiendomsmegler

Emir Mekic

Emir Mekic

Om meg

Min jobb som din eiendomsmegler er å ivareta dine interesser på best mulig måte gjennom hele salgsprosessen, samt at du skal være såpass fornøyd at du til slutt vil gi meg dine varmeste anbefalinger. Dette er levebrødet mitt og jeg er stolt av det!
Sammen skreddersyr vi hele prosessen og etter at planen er spikret forteller jeg HVORDAN jeg har tenkt å utføre prosessen og HVORFOR jeg velger å utføre prosessen på den måten. Bakgrunnen for dette er at du som selger, til enhver tid, skal vite HVA megleren din gjør. Samtidig blir du løpende holdt orientert på hvordan prosessen utvikler seg på en betryggende, tydelig og ryddig måte.
Ta kontakt eller kom innom kontoret for en hyggelig boligprat!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Når det gjelder advokater og leger, har jeg gjerne foretrukket de virkelig dyktige - selv om slike kan være litt dyrere.
Tidligere kunde
Du ligger langt foran feltet sammenlignet med de andre meglerne som jeg møtte i går. Et par av dem var dyktige folk som jeg fint kunne valgt som megler dersom du ikke hadde vært med i prosessen, men
Tidligere kunde
En svært grundig, ryddig, engasjert og seriøs megler. Emir hadde full kontroll gjennom hele salgsprosessen. Han utstrålte trygghet og var lyttende til våre tanker før han selv gav gode råd. Vil

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer