Nordstrand
Eiendomsmegler MNEF / Daglig leder / Fagansvarlig / Partner

Henrik Hisdal

Henrik Hisdal

Om meg

Det å selge og kjøpe bolig en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Jeg er derfor opptatt av at alle mine kunder skal føle trygghet i denne viktige prosessen, og at begge parter har tillit til meg.
Trygghet og tillit, kombinert med målrettet markedsføring og aktiv oppfølging av alle potensielle interessenter, tror jeg er avgjørende for å oppnå et best mulig resultat.
Jeg selger kun boliger i Nordstrand bydel, og som lokal megler og beboer er kundetilfredshet det jeg lever av. Tilfredse kunder som kommer tilbake og som anbefaler meg videre er hovedgrunnen til at jeg i over 20 år som lokalmegler er en av de mestselgende i lokalområdet og en av toppselgerne i firmaet hvert år.
Som lokal beboer (samt født og oppvokst på Nordstrand) er jeg en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter. Siden ca 1999 har jeg valgt å jobbe samme sted på Nordstrand, da jeg mener en god megler skal kjenne sitt område og sin lokale kundegruppe. Gjennom disse årene har jeg opparbeidet meg tung og verdifull erfaring i eiendomsmeglerfaget og om lokalmarkedet.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Henrik Hisdal er en megler jeg kan anbefale på det sterkeste. Kan Nordstrandområdet inn og ut og er det en megler du blir fornøyd med er det Henrik. Meget ryddig, god selger og ikke minst veldig hyggelig! Anbefales!!!
Tidligere kunde
"Henrik er svært faglig dyktig med et bred og kompetent støtteapparat i ryggen. Kan Nordstrands området ut og inn, og leverer varene selv om det er helg, ferie, dag eller natt. Anbefales."
Tidligere kunde
Meget bra, ryddig, proffesjonell og gir gode råd. De hadde et bra markedsførings program og god salgsstrategi.

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer