Skedsmokorset
Daglig leder / Eiendomsmegler

Madeleine Johnsen Thune

Madeleine Johnsen Thune

Om meg

Når jeg skal selge din bolig, så jobber jeg alltid ut fra at vi har et felles mål: vi skal oppnå høyest mulig pris for din bolig, -på en effektiv, profesjonell og ryddig måte.
Jeg skreddersyr salgsprosessen etter dine behov, og gjør det som skal til for å nå vårt mål!
Med min lokalkunnskap, lang erfaring i markedet og ståpå vilje, ønsker jeg at din salgsprosess skal føles trygg og tillitsvekkende, samt at kjøperne møter en hyggelig og ærlig megler.
Tilgjengelighet, oppfølging og pågangsmot er noe jeg vektlegger høyt i din salgsprosess. Jeg gir meg aldri og lever av fornøyde kunder!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Madeleine er en profesjonell megler, som gir en god oppfølging, veiledning og støtte under hele prosessen. Hun er tilstede, og inkluderer deg hele veien. Hun jobber for å gjøre det beste for både
Tidligere kunde
Megleren fremstår som seriøs og profesjonell og jeg fikk god hjelp til å håndtere salg av egen bolig. Jeg fikk gode oppdateringer om prosessen underveis og er godt fornøyd med hjelp og bistand. Anbefales!
Tidligere kunde
Dyktig og profesjonell megler. Er tillitsfull og hyggelig, og har god dialog med potensielle kjøpere. Står på helt frem til salget er i boks. En veldig flink megler jeg varmt anbefaler videre!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer