Ålesund
Eiendomsmegler/Partner

Marit Stuen Aursnes

Marit Stuen Aursnes

Om meg

Jeg har arbeidet som eiendomsmegler i Ålesund siden 1996. I løpet av min lange fartstid har jeg solgt over 1600 boliger i Ålesund og omegn og opparbeidet verdifull erfaring. Jeg er godt kjent med markedet og arbeider aktivt for at du skal få en god pris for din bolig.
Dersom du ønsker en megler som er god til å forhandle, engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette megler for deg. Svært mange av henvendelsene jeg mottar vedrørende salg, er tidligere tilfredse kunder som ønsker å benytte meg. Jeg får også hyppige henvendelser fra nye kunder som har fått meg anbefalt av venner og kjente.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Salgsprosessen føltes meget ryddig og særdeles trygg. Følelsen og opplevelsen av at hun jobbet så hardt for "mine penger", kommer jeg til å huske lenge. Når jeg var i møte med Marit Aursnes fikk jeg
Tidligere kunde
Erfaren megler med stort nettverk. Flink å informere og gi oppdatering under salgsprosessen. God kommunikasjon.
Tidligere kunde
Hun er alltid på og alltid tilgjengelig. Hun svarer fort. Hun er kjempe flink megler og jeg anbefaler alle som vil selge og kjøpe å velge henne som megler. Marit er den beste megleren.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer