Hasle
Eiendomsmegler / Partner

Nhut Nam Huynh

Nhut Nam Huynh

Om meg

Nhut Nam Huynh er en av de mest engasjerte eiendomsmeglere du kan møte på. Han har bachelorgrad i eiendomsmegling, jus og økonomi ved Handelshøyskolen BI og har flere år med erfaring i bransjen.
Gjennom et meget grundig forarbeid, strategisk målrettet markedsføring, markedsanalyse, og fokus på detaljer jobber han for å skaffe flest mulig interessenter til din bolig og dermed høyest mulig salgspris. Han har bransjens beste verktøykasse i sine hender og du vil få en målrettet og pålitelig megler som har et genuint ønske om å gjøre det aller beste for sine kunder.
Ingen bolig er lik og må derfor behandles unikt. Endelig salgssum er ikke en tilfeldighet, men et resultat av hvilke valg som gjøres i løpet av de mange leddene i salgsprosessen. Han brenner for jobben sin og med den kunnskapen han har, så kan dere være trygge på en ryddig salgsprosess. Med høy arbeidskapasitet og lidenskap for yrket som utgangspunkt får du en megler som er tilgjengelig, motivert og klar for å gi akkurat din bolig den optimale forberedelsen som gir best resultat til slutt. Han har høy yrkesstolthet og ser på eiendomsmegling som en livsstil mer enn en jobb.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer