Bekkestua
Eiendomsmegler / Partner

Ola Wee Ahlstrand

Ola Wee Ahlstrand

Om meg

Det er markedet som bestemmer verdien på din bolig, men på veien dit er det mange vurderinger vi skal gjøre sammen for at du skal kunne oppnå høyest mulig pris.
Du er oppdragsgiver og har dine prioriteringer i forhold til tid, kostnader og hvor involvert du vil være. Det er min jobb å gjennomføre salget med dine prioriteringer i bakhode og min kompetanse som guide. Vår felles jobb er å sørge for at vi forstår hverandre godt når viktige valg skal tas. Legge en strategisk plan for gjennomføringen av salget slik at du som kunde blir inkludert i alle ledd.
Kjøp og salg av bolig er for mange en av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Jeg er brennende opptatt av at du som kunde skal føle deg ivaretatt på en trygg og profesjonell måte.
Jeg er født og oppvokst i Bærum og bor i dag på Eiksmarka. På fritiden er jeg opptatt av å holde meg i god form gjennom trening og aktivitet. Dette gir meg mye energi for min meglerhverdag. I tillegg tilbringer jeg mye tid med venner og familie.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Kjempe god service, profesjonell megler og glimrende oppfølging. Ekspert på å innhente potensielle kjøpere tidligst mulig. Trenger ikke skrive noe mer. Anbefaler alle å bruke deg.
Tidligere kunde
Veldig fornøyd med valg av megler som hjalp oss gjennom hele salgsprosessen tross uforutsette hendelser. Ola var alltid hyggelig, tydelig og ryddig og fulgte oss opp hele veien. Vi oppnådde en pris
Tidligere kunde
Megleren var imøtekommende, hyggelig,høflig og fulgte opp interessenter på en god måte. Før og under salget var han tilgjengelig og svarte på spørsmål på en profesjonell måte. Vårt inntrykk var at han

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer