logo
Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Telefon

67 52 95 03

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
O
Kort om meg
Det er markedet som bestemmer verdien på din bolig, men på veien dit er det mange vurderinger vi skal gjøre sammen for at du skal kunne oppnå høyest mulig pris.

Du er oppdragsgiver og har dine prioriteringer i forhold til tid, kostnader og hvor involvert du vil være. Det er min jobb å gjennomføre salget med dine prioriteringer i bakhode og min kompetanse som guide. Vår felles jobb er å sørge for at vi forstår hverandre godt når viktige valg skal tas. Legge en strategisk plan for gjennomføringen av salget slik at du som kunde blir inkludert i alle ledd.
Kjøp og salg av bolig er for mange en av de største hendelsen man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Jeg er brennende opptatt av at du som kunde skal føle deg ivaretatt på en trygg og profesjonell måte.

Jeg er født og oppvokst i Bærum og bor idag på Jar. På fritiden er jeg opptatt av å holde meg i god form gjennom trening og aktivitet. Dette gir meg mye energi for min meglerhverdag. I tillegg tilbringer jeg mye tid med venner og familie.
Dette sier kundene om meg
Kjempe god service, profesjonell megler og glimrende oppfølging. Ekspert på å innhente potensielle kjøpere tidligst mulig. Trenger ikke skrive noe mer. Anbefaler alle å bruke deg.
Veldig fornøyd med valg av megler som hjalp oss gjennom hele salgsprosessen tross uforutsette hendelser. Ola var alltid hyggelig, tydelig og ryddig og fulgte oss opp hele veien. Vi oppnådde en pris som vi aldri kunne se for oss. Anbefaler han gjerne til andre.
Megleren var imøtekommende, hyggelig,høflig og fulgte opp interessenter på en god måte. Før og under salget var han tilgjengelig og svarte på spørsmål på en profesjonell måte. Vårt inntrykk var at han er ivrig og strukturert etter å gjøre en god jobb. Noe vi syntes han gjorde, spesielt når det gjaldt å skaffe kunder til vår bolig slik at vi oppnådde et strålende resultat og profesjonelt samarbeid
Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Telefon 67529503
Mobil 47300624
Send epost

Lurer du på noe?

Ola Wee Ahlstrand svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bekkestua

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Eiendomsmegler MNEF

Kristian Gjerdingen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Fredrik Nordstrøm

Salgskoordinator

Ida Lund

Salgskoordinator / Eiendomsmeglerfullmektig

Lars Gøranson

Trainee/Visningsansvarlig

Nicolai Bjørno

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies