logo
Eiendomsmegler

Jon Henrik Mathisen

Telefon

23 16 52 08

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
Dette sier kundene om meg
Jon Henrik gjorde en veldig god jobb med salget av vår bolig i et tøft marked. Han var dyktig og profesjonell og alltid tilgjengelig for spørsmål. Det var god informasjonsflyt og han holdt oss oppdaterte på prosessen både før, under og etter salget. Han var engasjert og fulgte opp potensielle kjøpere som resulterte i et godt salg for oss. Kan absolutt anbefale Jon Henrik som megler dersom du skal selge din bolig.
Jeg fant Jon Henrik selv da han dukket ofte opp på salg i mitt område og hadde veldig gode resultater. Ut i fra dette hadde jeg veldig høye forventninger til hans tjenester, og disse forventningene nådde han på et helt strålende nivå! Alt fra første møtet gikk utrolig bra, han har vært kjemperutinert og holdt seg til alle avtaler. Har følt meg trygg under hele prosessen på grunn av hans profesjonalitet. Han er en eiendomsmegler jeg anbefaler på det sterkeste!
Jon Henrik Mathisen er en pålitelig, dedikert og dyktig megler. Han var konkret mtp tidsplan og forventninger og holdt de avtaler/løfter han gav. Han var opptatt av detaljer som hevet min bolig og stilte opp når som helst. Han gav ingen falske forventinger om salget, tok seg av private visninger, har kontakter med dyktig fotograf som får fremstilt boligen på sitt beste. Når det kom til avgjørelser som måtte tas mtp prisantydning osv lot han selvfølgelig selger ta den endelige avgjørelsen, men kom med gode råd basert på hans erfaringskunnskap. Jeg er MEGET fornøyd med Jon Henrik, og ville absolutt brukt han ved senere salg om mulig!
Eiendomsmegler

Jon Henrik Mathisen

Telefon 23165208
Mobil 99462523
Send epost

Lurer du på noe?

Jon Henrik Mathisen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Nordstrand

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Henrik Hisdal

Eiendomsmegler

Eirik Norheim

Eiendomsmegler

Eirik Nyseth

Eiendomsmegler

Jørgen Hartmark

Eiendomsmegler

Maria S Thorbjørnsen

Eiendomsmegler

Nina Christine Billkvam

Eiendomsmegler

Trond Ødegård

Eiendomsmegler

Jon Henrik Mathisen

Salgskoordinator, Eiendomsmegler

Anna J. Tverberg Eide

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies