Årnes
Daglig Leder / Partner / Eiendomsmegler MNEF

Tony Kristiansen

Tony Kristiansen

Om meg

Det å selge og kjøpe bolig er en av de største hendelsene man gjør i livet, både økonomisk og følelsesmessig. Jeg er derfor opptatt av at alle mine kunder skal føle trygghet i denne viktige prosessen, og at begge parter har tillit til meg.
Trygghet og tillit, kombinert med målrettet markedsføring og aktiv oppfølging av alle potensielle interessenter, tror jeg er avgjørende for å oppnå et best mulig resultat.
Jeg selger hovedsakelig boliger i Nes, og som lokal megler og beboer er kundetilfredshet det jeg lever av.
Som lokal beboer (samt født og oppvokst på Fjellfoten) er jeg en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter. Jeg har jobbet som eiendomsmegler på Øvre Romerike siden 2016, jeg mener en god megler skal kjenne sitt område og sin lokale kundegruppe. Gjennom disse årene har jeg opparbeidet meg tung og verdifull erfaring i eiendomsmeglerfaget og om lokalmarkedet.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Jeg er veldig fornøyd med Krogsveen/Tony og oppfølgingen jeg fikk ved salget av min bolig. Vi satt opp en god plan for salget som ble fulgt, og prisen for megler ble avklart på forhånd. Ryddig og effektiv prosess.
Tidligere kunde
Vi valgte megler på bakgrunn av godt omdømme. Vi følte oss veldige trygge underveis og om vi hadde noen spørsmål fikk vi alltid raske og gode svar på dette. Vi kan anbefale megleren.

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer