logo
Daglig leder / Eiendomsmegler

Hamdi Kaptan

Telefon

21 02 17 02

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
H
Kort om meg
Jeg mener at ingenting er tilfeldig når det gjelder boligsalg. For meg er det viktig at du som selger føler deg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Med fokus på detaljer og bevissthet på kundekontakt tror jeg at det vil medføre en høyest mulig salgspris for din bolig i dagens marked. Fra første møte skal du føle at du er i trygge hender og at prosessen går effektivt og riktig for seg. Inviter meg på en befaring, så skal jeg vise deg forskjellen!
Dette sier kundene om meg
Hamdi var den perfekte selgeren for min leilighet fordi han har rett alder, han vet hvem kjøperne er og han gjør "leksene" sine. For min del, som selger, var han alltid tilgjengelig og ga følelsen av at han hadde en plan og kontrollen over prosessen. Fotografen og takstmannen han hyret inn var jeg også veldig fornøyd med. I min omgangskrets har jeg allerede anbefalt Hamdi videre ved flere anledninger
Hamdi hadde gjort seg kjent med eiendommen og objektet. Var ærlig på det han måtte sjekke opp grundigere. Visste da at forholdet var 2xsjekket ved tilbakemelding. Totalt ga det oss en trygghet for hvordan han ville behandle folk på visning, samt for vår oppfølging. Det var en behagelig salgsprosess - ikke noe "mas og jag".
Daglig leder / Eiendomsmegler

Hamdi Kaptan

Telefon 21021702
Mobil 48414444
Send epost

Lurer du på noe?

Hamdi Kaptan svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Gamle Oslo

Daglig leder / Eiendomsmegler

Hamdi Kaptan

Eiendomsmegler

Kristian Bangen Paulsen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Kjetil Kraabøl

Trainee/Medhjelper

Geir Einar Moen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies