Asker
Eiendomsmegler

Truls Eirik Holm

Truls Eirik Holm

Om meg

Etter mange år som eiendomsmegler har jeg skjønt hva som er viktig for mine kunder. Jeg er oppriktig opptatt av at både selger og kjøper føler seg ivaretatt når de handler med meg. En trygg bolighandel er viktig og resulterer i et godt resultat hver gang.
For meg er hvert oppdrag unikt og bør håndteres deretter. Sammen med mine kunder finner jeg den optimale markedsføringen for å nå ut til alle potensielle kjøpere. Gjennom Krogsveens unike boligsøkerregister, klarer jeg nettopp dette.
Når du skal selge bolig, fortjener du det beste. Best tilbud, best oppfølging, best gjennomføring og best pris for boligen etter endt budrunde. Alt dette kan jeg gi deg. Jeg er utholdende og gir meg ikke før du som selger er fornøyd. Dette betyr alt for meg.
Ved å velge meg som din megler skal du være trygg på at du blir tatt på alvor gjennom hele salgsprosessen. Sammen blir vi et fantastisk team!

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer