Eiendomsmegler

Truls Eirik Holm

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Etter mange år som eiendomsmegler har jeg skjønt hva som er viktig for mine kunder. Jeg er oppriktig opptatt av at både selger og kjøper føler seg ivaretatt når de handler med meg. En trygg bolighandel er viktig og resulterer i et godt resultat hver gang.
For meg er hvert oppdrag unikt og bør håndteres deretter. Sammen med mine kunder finner jeg den optimale markedsføringen for å nå ut til alle potensielle kjøpere. Gjennom Krogsveens unike boligsøkerregister, klarer jeg nettopp dette.
Når du skal selge bolig, fortjener du det beste. Best tilbud, best oppfølging, best gjennomføring og best pris for boligen etter endt budrunde. Alt dette kan jeg gi deg. Jeg er utholdende og gir meg ikke før du som selger er fornøyd. Dette betyr alt for meg.
Ved å velge meg som din megler skal du være trygg på at du blir tatt på alvor gjennom hele salgsprosessen. Sammen blir vi et fantastisk  team!
Eiendomsmegler

Truls Eirik Holm

Telefon 66761202
Mobil 91328300

Lurer du på noe?

Truls Eirik Holm svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Asker

Daglig Leder / Eiendomsmegler

Terje Tveit

Eiendomsmegler

Truls Eirik Holm

Eiendomsmegler MNEF

Lene Rasmussen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Alexander Fossum

Eiendomsmeglerfullmektig

Christine Kirkhorn

Eiendomsmeglerfullmektig

Ida Andresen Ugland

avatar
Medhjelper

Benedicte Margrethe Bratvold