Bekkestua
Daglig leder / Partner/ Eiendomsmegler

Mats Lund

Mats Lund

Om meg

Når det kommer til å selge og kjøpe bolig, er det viktig å handle med omtanke og strategi. Jeg forstår at dette handler om å forvalte dine mest verdifulle eiendeler. Som din megler, ønsker jeg å gi deg den nødvendige innsikten og erfaringen for å sikre deg det optimale resultatet.
Med over to tiår i salgsbransjen, har jeg funnet en verden som jeg virkelig brenner for. Hver transaksjon er en mulighet til å skape en positiv opplevelse for deg og din kjøper med fokus på det "lille ekstra" som gjør hele forskjellen.
Min tilnærming salgsprosessen er alltid nøye gjennomtenkt og skreddersydd. Markedsføringen og presentasjonen av din bolig blir nøye tilpasset, og jeg samarbeider med anerkjente fotografer og leverandører for å sikre at din eiendom presenteres på sitt aller beste.
Jeg får tilbakemeldinger fra kunder om at jeg er dedikert, "skrudd på", pålitelig og alltid tilgjengelig.
Jeg jobber hardt for å være den beste partner gjennom en strukturert og profesjonell salgsprosess. Ved både kjøp og salg av bolig.
Jeg ønsker å møte mine kunder med en god og positiv energi. Jeg har som mål å stille forberedt og med kunnskap i en hver setting.
Ser frem til å høre fra deg, enten det gjelder et tilbud for salg av din bolig eller spørsmål om kjøp og salg av eiendom.
Jeg er her for deg!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Hvis du vil ha en trygg, god og efaren megler som vet hva salg dreier seg om velger du Mats!
Tidligere kunde
Valget av eiendomsmegler falt på Mats Lund etter sterke anbefalinger fra flere bekjente som hadde brukt han tidligere. Mats var fra første stund enormt engasjert og interessert i oss og boligen vår.
Tidligere kunde
Vi har solgt bolig flere ganger med andre aktører bak spakene. Denne gangen valgte vi Mats Lund. Han leverte noe helt annet enn vi har fått levert før av andre meglere. Hans trygghet,

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer