Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Telefon

67529506

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Etter mange år i bransjen vet jeg hvilke følelser som trigges når din bolig skal selges!  Det er tross alt dine største verdier som skal forvaltes og valg av riktig megler er alfa omega! Som DIN eiendomsmegler lover jeg at du skal bli fornøyd. Du skal føle deg ivaretatt og du skal få svar på alt du lurer på! 

Jeg har arbeidet med salg og kundebehandling i 18 år og det er salg jeg brenner for. Hovedmålet mitt er ofte sammenfallende med kundens; høyeste mulig salgspris og en ryddig og trygg gjennomføring av prosessen. Dette gir meg fornøyde kunder, både selgere OG kjøpere.

Jeg er født og oppvokst i Bærum og bor i dag i Lommedalen. Jeg er uteksaminert fra BI, og har vært i eiendomsbransjen siden 2005. I mine 14 år som eiendomsmegler har jeg solgt eiendommer i alle segmenter primært i Asker og Bærum, men jeg har også solgt fritidseiendommer både ved sjøen og på fjellet rundt om i landet.

I fritiden liker jeg å være aktiv. Jeg er lommekjent i Bærumsmarka hvor sykkel og 
ski-aktiviteter er favoritter. Jeg er en person med et meget sterkt konkurranse instinkt, som jeg også bruker på en positiv måte i min rolle som DIN Eiendomsmegler.
Dette sier kundene om meg
Hvis du vil ha en trygg, god og efaren megler som vet hva salg dreier seg om velger du Mats!
Vi har solgt bolig flere ganger med andre aktører bak spakene. Denne gangen valgte vi Mats Lund. Han leverte noe helt annet enn vi har fått levert før av andre meglere. Hans trygghet, fagligekompetanse og servicenivå overgår allt annet!
Valget av eiendomsmegler falt på Mats Lund etter sterke anbefalinger fra flere bekjente som hadde brukt han tidligere. Mats var fra første stund enormt engasjert og interessert i oss og boligen vår. Han gjorde grundige undersøkelser, var ryddig og vi følte at han gjorde seg flid med salgsoppgaven og annonsene. Vi hadde god kommunikasjon hele veien og fikk verdifulle tips underveis som bidro til at bildene og presentasjonen av boligen ble helt fantastisk! Dette sammen med hans selgende vesen tror jeg bidro til at han oppnådde en svært god pris for boligen vår. Tusen takk Mats for en fantastisk jobb. Vi ringer deg neste gang vi skal selge! Anbefales på det varmeste.
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Telefon 67529506
Mobil 99524440

Lurer du på noe?

Mats Lund svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bekkestua

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Eiendomsmegler MNEF

Fredrik Nordstrøm

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Kristian Gjerdingen

Salgskoordinator

Ida Lund

Salgskoordinator / Eiendomsmeglerfullmektig

Lars-Erik Gøranson

Trainee/Visningsansvarlig

Nicolai Bjørno