logo
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Telefon

67 52 95 06

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
M
Kort om meg
Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier som skal forvaltes. Jeg er din megler gjennom hele prosessen og vil sammen med deg sørge for at resultatet blir best mulig. Jeg har arbeidet med salg i 14 år og det er salg jeg brenner for! Mitt mål som megler er at alle mine kunder, både selgere og kjøpere skal få en god opplevelse – gjerne det lille ekstra. Jeg skreddersyr markedsføring og utforming tilpasset din bolig og ikke minst en egen fotograf som har vunnet flere store priser i Norge.

Jeg får tilbakemeldinger fra mine kunder om at jeg er hardtarbeidende, tillitvekkende, alltid tilgjengelig og ikke minst en dyktig selger. Mine kunder opplever salgsprosessen som ryddig.

Jeg hører gjerne fra deg dersom du ønsker et tilbud på salg av din bolig eller dersom det skulle være andre spørsmål vedrørende kjøp og salg av eiendom.
Jeg er alltid tilgjengelig!
Dette sier kundene om meg
Hvis du vil ha en trygg, god og efaren megler som vet hva salg dreier seg om velger du Mats!
Valget av eiendomsmegler falt på Mats Lund etter sterke anbefalinger fra flere bekjente som hadde brukt han tidligere. Mats var fra første stund enormt engasjert og interessert i oss og boligen vår. Han gjorde grundige undersøkelser, var ryddig og vi følte at han gjorde seg flid med salgsoppgaven og annonsene. Vi hadde god kommunikasjon hele veien og fikk verdifulle tips underveis som bidro til at bildene og presentasjonen av boligen ble helt fantastisk! Dette sammen med hans selgende vesen tror jeg bidro til at han oppnådde en svært god pris for boligen vår. Tusen takk Mats for en fantastisk jobb. Vi ringer deg neste gang vi skal selge! Anbefales på det varmeste.
Vi har solgt bolig flere ganger med andre aktører bak spakene. Denne gangen valgte vi Mats Lund. Han leverte noe helt annet enn vi har fått levert før av andre meglere. Hans trygghet, fagligekompetanse og servicenivå overgår allt annet!
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Telefon 67529506
Mobil 99524440
Send epost

Lurer du på noe?

Mats Lund svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Bekkestua

Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Eiendomsmegler

Cecilie Muri

Eiendomsmegler

Ola Wee Ahlstrand

Eiendomsmegler MNEF

Kristian Gjerdingen

Eiendomsmegler MNEF / Fagansvarlig

Fredrik Nordstrøm

Salgskoordinator

Ida Lund

Salgskoordinator / Eiendomsmeglerfullmektig

Lars Gøranson

Trainee/Visningsansvarlig

Nicolai Bjørno

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies