Bekkestua
Daglig leder/ Eiendomsmegler MNEF

Mats Lund

Mats Lund

Om meg

Når du skal selge bolig bør du ikke overlate noe til tilfeldighetene. Det er tross alt dine største verdier som skal forvaltes. Jeg er din megler gjennom hele prosessen og vil sammen med deg sørge for at resultatet blir best mulig. Jeg har arbeidet med salg i 14 år og det er salg jeg brenner for! Mitt mål som megler er at alle mine kunder, både selgere og kjøpere skal få en god opplevelse – gjerne det lille ekstra. Jeg skreddersyr markedsføring og utforming tilpasset din bolig og ikke minst en egen fotograf som har vunnet flere store priser i Norge.
Jeg får tilbakemeldinger fra mine kunder om at jeg er hardtarbeidende, tillitvekkende, alltid tilgjengelig og ikke minst en dyktig selger. Mine kunder opplever salgsprosessen som ryddig.
Jeg hører gjerne fra deg dersom du ønsker et tilbud på salg av din bolig eller dersom det skulle være andre spørsmål vedrørende kjøp og salg av eiendom.
Jeg er alltid tilgjengelig!

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Hvis du vil ha en trygg, god og efaren megler som vet hva salg dreier seg om velger du Mats!
Tidligere kunde
Valget av eiendomsmegler falt på Mats Lund etter sterke anbefalinger fra flere bekjente som hadde brukt han tidligere. Mats var fra første stund enormt engasjert og interessert i oss og boligen vår.
Tidligere kunde
Vi har solgt bolig flere ganger med andre aktører bak spakene. Denne gangen valgte vi Mats Lund. Han leverte noe helt annet enn vi har fått levert før av andre meglere. Hans trygghet,

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer