logo
Eiendomsmegler MNEF

Thor Gunnar Stavsholt

Telefon

64 91 30 85

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
T
Kort om meg
Jeg er utdannet eiendomsmegler fra BI. Jeg var beste student i hele mitt kull på drøyt 230 studenter da jeg var ferdig utdannet våren 2007. Jeg har jobbet i Krogsveen Ski siden mai 2007 og har vært en av toppmeglerne til Krogsveen siden 2009. Jeg vektlegger høy kvalitet i alle ledd. Jeg har bygget opp et svært godt kontaktnett slik at jeg mener at jeg kan tilby den beste fotografen, takstmannen og stylist for ditt område.
Jeg har lang erfaring med budrunder gjennom nærmere 1.000 boligsalg og vet hva som skal til for å oppnå høyest mulig pris for akkurat din bolig. Jeg er også veldig opptatt av å følge deg/dere veldig godt opp slik at dere føler dere ivaretatt i hele prosessen.

Jeg er opprinnelig fra Ås, men har nå bodd i Ski siden januar 2008. Jeg har barn i barnehage og skole og kjenner nærområdet svært godt. Ski og Follo er et svært godt sted å bo. Jeg skal i alle fall bli boende her til jeg blir pensjonist:-) 

På fritiden bruker jeg tid med familie og venner. Jeg er foreldretrener i Ski fotballklubb. Ellers liker jeg å reise og oppleve andre land og kulturer.
Dette sier kundene om meg
Var i kontakt med xxx Eiendomsselskap grunnet kjøp av bolig gjennom selskapet, og de var veldig på at vi skulle velge dem. Vi takket nei. Var veldig opptatt av å få Thor Gunnar Stavsholt som eiendomsmegler, da jeg vet han er dyktig, og har vært eller er en av de beste i Krogsveen. Har også kjennskap til han gjennom Danske bank. Rådene vi fikk gjennom salgsprosessen i forbindelse med å takke nei til et bud som vi ikke var fornøyd med. Ble også enige om å sette ned prisen, da fikk vi en budgiver til straks. Det kom mange på visning, og interessen var stor. Veldig fornøyd.
Jeg hadde lest om Thor Gunnar Stavsholt på "nettet" der det ble bekreftet hans gode resultater innen eiendomssalg. Saklighet, proffesjonalitet, følte bli lyttet til og respektert for egne ønsker og behov.
Fikk ett veldigt godt inntrykk, hadde selv vært i budrunde for å kjøpe , der Thor Gunnar var megler. Han viste en offensiv stil og det passet meg. Ved møtet hjemme viste Thor Gunnar stor interesse for leiligheten, var nøye og detaljert, tok notater. Profft inntrykk.
Eiendomsmegler MNEF

Thor Gunnar Stavsholt

Telefon 64913085
Mobil 98110000
Send epost

Lurer du på noe?

Thor Gunnar Stavsholt svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Ski

Daglig leder/Eiendomsmegler

Ragnhild S. Fjeldvig

Eiendomsmegler

Pernille Skjolden

Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Søvik

Eiendomsmegler MNEF

Thor Gunnar Stavsholt

Eiendomsmeglerfullmektig

Karoline Smestad Jensen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Henrik Skalstad

Salgskoordinator

Christin Thomassen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies