logo
Eiendomsmegler

Charlotte Lunde

Telefon

23 12 65 08

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
C
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i livet. Det er viktig for meg at hele salgsprosessen oppleves trygt. Mitt mål er at du som selger skal sitte igjen med best mulig resultat, samtidig som du skal føle deg godt ivaretatt. For å oppnå høyest mulig pris, er aktiv oppfølging av potensielle interessenter avgjørende.

Jeg er en positiv, effektiv og realistisk megler som strekker meg langt for å finne den rette kjøperen. Jeg har fokus på å være tilgjengelig til enhver tid, og er opptatt av å lage en ryddig og strategisk plan for å gjennomføre salgsprosessen, i samråd med deg.

Jeg er født og oppvokst i området og er en god ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter.
Dette sier kundene om meg
Charlotte er en fremad lent, tillitsvekkende og engasjert megler, uten å fremstå som masete. Tilgjengelig til alle tider og tar gjerne en samtale også på kveldstid ved behov. Kjørte en ryddig og rutinemessig korrekt prosess, kontraktsmøte var også tydelig og konsist.
Fikk godt inntrykk av Charlotte under befaring av boligen og valget falt raskt på henne som megler for salg av vår bolig. Hun er profesjonell, imøtekommende og lett og behagelig å kommunisere med. Har kontroll på ting og flink til å oppdatere underveis i salgsprosessen. Svarer raskt på tilbakemeldinger og til alle døgnets tider. Ikke pågående eller masete. Er veldig fornøyd med valget av melger og bruker gjerne Charlotte igjen i fremtiden!
Charlotte er ryddig, faglig dyktig og ikke minst hyggelig og hjelpsom. Hun er veldig tilgjengelig og og har stålkontroll. Veldig fornøyd fra første telefonsamtale til gjennomført salg.
Eiendomsmegler

Charlotte Lunde

Telefon 23126508
Mobil 47285176
Send epost

Lurer du på noe?

Charlotte Lunde svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Oppsal

Daglig leder / Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF

Mats Kvarud

Eiendomsmegler

Jørn Olsen

Eiendomsmegler

Mette Linge

Eiendomsmegler

Charlotte Lunde

Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Dominik Zych

avatar
Eiendomsmeglerfullmektig MNEF

Hege Katrin Halstenrud

Trainee

Sandra Moe Bekken

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies