Oppsal
Eiendomsmegler MNEF / Partner

Charlotte Lunde

Charlotte Lunde

Om meg

Kjøp og salg av bolig er en av de største investeringene man gjør i livet. Det er viktig for meg at hele salgsprosessen oppleves trygt. Mitt mål er at du som selger skal sitte igjen med best mulig resultat, samtidig som du skal føle deg godt ivaretatt. For å oppnå høyest mulig pris, er aktiv oppfølging av potensielle interessenter avgjørende.
Jeg er en positiv, effektiv og realistisk megler som strekker meg langt for å finne den rette kjøperen. Jeg har fokus på å være tilgjengelig til enhver tid, og er opptatt av å lage en ryddig og strategisk plan for å gjennomføre salgsprosessen, i samråd med deg.
Jeg er født og oppvokst i området og er en god ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Charlotte er en fremad lent, tillitsvekkende og engasjert megler, uten å fremstå som masete. Tilgjengelig til alle tider og tar gjerne en samtale også på kveldstid ved behov. Kjørte en ryddig og
Tidligere kunde
Fikk godt inntrykk av Charlotte under befaring av boligen og valget falt raskt på henne som megler for salg av vår bolig. Hun er profesjonell, imøtekommende og lett og behagelig å kommunisere med. Har
Tidligere kunde
Charlotte er ryddig, faglig dyktig og ikke minst hyggelig og hjelpsom. Hun er veldig tilgjengelig og og har stålkontroll. Veldig fornøyd fra første telefonsamtale til gjennomført salg.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer