logo
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Henrik Skalstad

Telefon

64 91 30 84

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
H
Kort om meg
Kjøp og salg av bolig er en av de største hendelsene i livet, både økonomisk og følelsemessig. Å bidra til at dette oppleves trygt og at du har full tillit til at jeg vil oppnå et best mulig resultat er mitt største mål som megler. 

Målrettet markedsføring kombinert med tilpasset og aktiv oppfølging av potensielle interessenter tror jeg er avgjørende for å oppnå høyest mulig pris. Her har jeg lang erfaring etter over 8 år i Krogsveen. 

Som født og oppvokst i Ski har jeg et stort engasjement for boligmarkedet i kommunen og er en stor ambassadør for lokalmiljøets bokvaliteter. Med min erfaring, ærlighet og lokalkunnskap i Follo er din bolig i trygge hender.

På fritiden får jeg påfyll av energi gjennom familie og venner og er en aktiv bruker av områdets turmuligheter og fritidstilbud.
Dette sier kundene om meg
Henrik gjorde en utmerket jobb med å selge vår bolig, alt fra innledende møter til avslutning oser av profesjonalitet. Flott å møte slike mennesker som følger opp så til de grader.. Mine beste anbefalinger
Jeg har ingenting jeg syntes burde vært gjort annerledes. En alle tiders oppfølging fra start til slutt. Super jobb Henrik!
Skalstad er en meget behagelig megler med stor kunnskap både om objektet, sin rolle og sitt yrke. Han er både ydmyk, profesjonell og tillitvekkende i en salgssituasjon
Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Henrik Skalstad

Telefon 64913084
Mobil 91894153
Send epost

Lurer du på noe?

Henrik Skalstad svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Ski

Daglig leder/Eiendomsmegler

Ragnhild S. Fjeldvig

Eiendomsmegler

Pernille Skjolden

Eiendomsmegler MNEF

Hans Petter Søvik

Eiendomsmegler MNEF

Thor Gunnar Stavsholt

Eiendomsmeglerfullmektig

Karoline Smestad Jensen

Fagansvarlig/Eiendomsmegler

Henrik Skalstad

Salgskoordinator

Christin Thomassen

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2021 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2021 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies