Fredrikstad og Sarpsborg
Daglig Leder / Eiendomsmegler / Partner

Kenneth Graarud Olsen

Kenneth Graarud Olsen

Om meg

Salg av eiendom bør ikke overlates til tilfeldighetene.
Jeg er en engasjert og resultatbevisst megler som har fokus på at begge parter i et boligsalg sitter igjen som fornøyde kunder etter fullført salgsoppdrag.
Gode resultater og enestående opplevelser er det jeg brenner for. Derfor er det viktigste for meg å ivareta dine interesser og ta deg gjennom hele prosessen på en trygg og tillitsfull måte.
Mitt engasjement og god oppfølging, er ofte avgjørende faktorer for at mine kunder anbefaler meg videre.
Dersom du ønsker en megler som er god til å forhandle, engasjerer seg og evner å skape tillit til alle parter, mener jeg å være rette megler for deg. Svært mange av henvendelsene jeg mottar vedrørende salg, er tidligere tilfredse kunder som ønsker å benytte meg og jeg får hyppige henvendelser fra nye kunder som har fått meg anbefalt av venner og kjente.

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
Kenneth er en meget profesjonell og ryddig eiendomsmegler. Dyktig i alle ledd. Han var alltid tilgjengelig på telefon (dag og natt), og veldig hyggelig å ha med å gjøre. Jeg vil absolutt anbefale Kenneth videre!
Tidligere kunde
Kenneth er dedikert, kunnskapsrik, tillitsvekkende og trygg i det han gjør. Han er alltid tilgjengelig, hjelpsom og veldig hyggelig. Følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Kan trygt anbefale han videre!
Tidligere kunde
Sjeldent møtt en mer sympatisk og faglig dyktig eiendomsmegler. Meget fornøyd med hvordan vi ble behandlet i løpet av hele prosessen. Alltid tilgjengelig, alltid blid, alltid løsningsorientert.

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer