Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth Graarud Olsen

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
K
Kort om meg
Salg av eiendom bør ikke overlates til tilfeldighetene. 

Kvalitet, service og trygghet er svært viktig for meg. Jeg guider og hjelper deg fra A til Å. Jeg overlater ingenting til tilfeldighetene og jobber iherdig for at du skal få en god opplevelse ved å bruke meg som din megler og samarbeidspartner. Jeg er svært stolt og ydmyk over den tilliten jeg blir vist når jeg forvalter mine kunders formue og fremtid. Mitt fokus er å sette oss i best mulig posisjon for å lykkes.

Gode resultater og enestående opplevelser er det jeg brenner for. Derfor er det viktigste for meg å iverta dine interesser og ta deg gjennom hele prosessen på en trygg og tillitsfull måte, gjennom profesjonell rådgivning, tilgjengelighet og god oppfølgning.

Jeg ser frem til et fantastisk samarbeid. 
Dette sier kundene om meg
Kenneth er en meget profesjonell og ryddig eiendomsmegler. Dyktig i alle ledd. Han var alltid tilgjengelig på telefon (dag og natt), og veldig hyggelig å ha med å gjøre. Jeg vil absolutt anbefale Kenneth videre!
Kenneth er dedikert, kunnskapsrik, tillitsvekkende og trygg i det han gjør. Han er alltid tilgjengelig, hjelpsom og veldig hyggelig. Følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Kan trygt anbefale han videre!
Sjeldent møtt en mer sympatisk og faglig dyktig eiendomsmegler. Meget fornøyd med hvordan vi ble behandlet i løpet av hele prosessen. Alltid tilgjengelig, alltid blid, alltid løsningsorientert. Anbefaler Kenneth på det sterkeste.
Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth Graarud Olsen

Telefon 21007203
Mobil 48229070

Lurer du på noe?

Kenneth Graarud Olsen svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Hasle

Daglig Leder/Eiendomsmegler

Emir Resulbegovic

Eiendomsmegler

Jonas Ekse Hovland

Eiendomsmegler

Tom Martinsen

Eiendomsmegler/Salgskoordinator

Marte Marie Forberg

Eiendomsmeglerfullmektig

Julia Hald

Eiendomsmeglerfullmektig

Kenneth Graarud Olsen

Eiendomsmeglerfullmektig

Morten Frølich