Drammen
Eiendomsmegler

Rune Sirnes

Rune Sirnes

Om meg

Jeg startet å jobbe som eiendomsmegler i 1988 og har nå over 30-års-erfaring med boligmegling. Med cirka 2.800 solgte boliger gjennom disse årene, har jeg blitt en trygg og rutinert eiendomsmegler som kan bransjen og regelverket inn-ut.
Det viktigste for meg er at mine kunder skal være fornøyde med oppnådd pris, og et trygt og godt gjennomført salg.
Høyest pris oppnår vi gjennom en veldig målrettet og tilpasset markedsføring for hver enkelt bolig. Og tryggheten får du med på kjøpet via min lange erfaring.
" Måten jeg er blitt møtt på. Lett å treffe ham både da jeg oppsøkte ham på kontoret eller kontaktet ham per telefon. Ærlig og inkluderende, lytter og forklarer på en god måte. Rune Sirnes er et forbilde på en dyktig og ærlig megler. " Kåre Evensen, selger av tomannsbolig i Drammen

Dette sier kundene om meg

Tidligere kunde
"Har kjøpt og solgt bolig tidligere, vært på mange visninger og har litt kjennskap til meglere fra før. Siste huset jeg kjøpte var gjennom Krogsveen og Rune Sirnes, så valget av megler nå var enkelt.
Tidligere kunde
"Rune har et meget godt navn i Markedet og etter en prat forsto jeg hvorfor. meget faglig dyktig og behagelig personlighet! Jan Erik Hennum (bolig solgt mai 2015)
Tidligere kunde
" Måten jeg er blitt møtt på. Lett å treffe ham både da jeg oppsøkte ham på kontoret eller kontaktet ham per telefon. Ærlig og inkluderende, lytter og forklarer på en god måte. Rune Sirnes er et

Selge bolig?

Start med en uforpliktende verdivurdering. Vi gir deg også råd om både kjøp og salg av bolig.

Lurer du på noe?

Jeg svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.
Ved å registrere deg aksepterer du vår personvernerklæring

Boliger jeg selger nå

████

██ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
████

█ █████ █

████ ██
Flyttehjelp

Vi fikser flyttingen for deg

La oss fikse vask, pakking, lagring og transport. Vi har også håndverkere hvis du har behov for det.
Finn ut mer