logo
Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Telefon

69 20 22 22

Selge? Start med en uforpliktende verdivurdering
E
Kort om meg
Av meg får du jevnlig og god oppfølging, stor tilgjengelighet og en hard forhandler, samt visshet om at oppdraget jobbes aktivt med fra ingangsettelse frem til salget er gjennomført på best mulig måte. Jeg gjør alltid det lille ekstra som skal til for å komme i mål.

Jeg fokuserer på utpreget høy serviceinnstilling, er «alltid på jobb» og bestreber høy tilgjengelighet for både oppdragsgivere og interessenter slik at hver enkelt kunde og hver enkelt interessent skal være ivaretatt og godt forberedt underveis. Effektivitet og grundig planlegging er nøkkelord for enhver salgsprosess jeg håndterer. 

Min personlige oppfatning av rollen i eiendomsmeglerfaget, er at en megler skal være engasjert og ryddig i alle ledd av en salgsprosess. Slik legges mye av grunnlaget for at den totale opplevelsen og resultatet av salget er noe man kan stå inne for, både ovenfor selger, kjøper og øvrige interessenter.
Dette sier kundene om meg
Jeg valgte Egil Andre Horgmo som megler da han var den megleren som hadde tilpasset sitt tilbud best til min forespørsel. Det vekket umiddelbar tillit. Egil André har fulgt opp i salgsprosessen 100%, og han har "tatt hånd om alt", akkurat slik jeg ønsket det. Han har vist en særdeles god serviceinnstilling og hyggelig fremtoning, så jeg er svært fornøyd med hans jobb. Som selger har jeg fått en meget god oppfølging før/under og nå i etterkant av salget. Mine beste anbefalinger!
Egil vekker tillit fra første øyeblikk, fremstår strukturert og har en god fremdriftsplan. Han leverer som lovet gjennom hele salgsprosessen og er alltid tilgjengelig. Han lytter, gjør nødvendig behovsavklaringer og ønsker ditt beste. Han var rett og slett den jeg ville skulle møte potensielle kjøpere av huset vårt. Anbefales på det varmeste.
Egil er etter vår mening den dyktigste eiendomsmegleren i Moss! Han er profesjonell til fingerspissene, er "alltid" på jobb, engasjert og svært faglig dyktig. Man merker virkelig at han virkelig jobber for å få en best mulig pris for boligen din - han er en god selger som virkelig står på og gir det lille ekstra!
Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Telefon 69202222
Mobil 98414174
Send epost

Lurer du på noe?

Egil Andre Horgmo svarer gjerne på spørsmål som dreier seg om kjøp, salg eller utleie av bolig. Du vil normalt få svar på e-post samme virkedag.

Boliger vi har solgt

Mine kollegaer fra Moss

AD

Flemming Skogen

Daglig leder / Eiendomsmegler

Joachim Kolderup

Eiendomsmegler

Frode Larsen

Eiendomsmegler MNEF & Partner

Egil Andre Horgmo

Eiendomsmegler MNEF / Oppgjørsansvarlig

Inger Lindqvist

Eiendomsmeglerfullmektig

Sonia Tajdus

Eiendomsmeglerfullmektig/Master Eiendomsutvikling

Jacob Koren

Fagansvarling / Eiendomsmegler MNEF

Bård-Christer Harridsleff

Partner / Eiendomsmegler MNEF

Knut Dahl

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu

Sentralbord: 67 52 95 50

Følg oss på FacebookMeld deg på nyhetsbrev

© 2020 Krogsveen AS

logo

Martin Linges vei 17, 1364 Fornebu
Sentralbord: 67 52 95 50

© 2020 Krogsveen AS 2018

PersonopplysningerBruk av cookies